Τσιτσιπάς: «Πάντα αισθάνομαι ότι υπάρχει και καλύτερο» (vid)

 Τσιτσιπάς: «Πάντα αισθάνομαι ότι υπάρχει και καλύτερο» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη του επί του Πέδρο Μαρτίνεθ αλλά και για τον Τζον Ίσνερ.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα του του 2ου γύρου του Roland Garros με τον Πέδρο Μαρτίνεθ ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε στην on court συνέντευξη:

«Πραγματικά μου αρέσει να παίζω στο Παρίσι. Δεν αισθάνομαι κάποια διαφορά είτε παίζω στο Σουζάν Λεγκλέν είτε στο Φιλίπ Σατριέ.

Οι φίλαθλοι με έχουν αγκαλιάσει. Ίσως να μην βλέπετε πολύ ωραίο τένις αλλά είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Είχα καλά τουρνουά αυτή την χρονιά. Πάντοτε αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δεν βλέπω τις εμφανίσεις μου ως εκπληκτικές αλλά βλέπω ότι υπάρχει μία σταθερότητα. Είμαστε σε ένα Grand Slam όπου υπάρχουν πολύ μεγάλες προκλήσεις».

«Να είμαι φρέσκος για τον Ίσνερ»

Μιλώντας στη συνέχεια στην ΕΡΤ για το παιχνίδι και τον επόμενο αντίπαλο του που είναι ο Τζον Ίσνερ είπε: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος έπαιρνε προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Υπήρξαν πολλά μπρέικ στο σερβίς μου και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσω.

Για μένα μετράει πολύ αυτή η νίκη. Σημαίνει πολλά να υπάρχουν Έλληνες. Δεν περίμενα να έχει Έλληνες φιλάθλους το γήπεδο. Είναι πολύ όμορφο. Σε μένα δίνει κίνητρο. Όσο αφορά τον Ίσνερ έχει καλό σερβίς, αρχίζει καλά στα σετ και θέλει προσοχή. Δεν έχουμε παίξει στο χώμα. Πρέπει να είμαι καλός και φρέσκος».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα