Roland Garros: Ζόρικη πρόκριση για την Οσάκα

Newsroom
osaka_roland_garros
Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Ναόμι Οσάκα στο Roland Garros με την Ιαπωνέζα τενίστρια να επικρατεί με 6-1, 4-6, 7-5 της Λουτσία Μπροντζέτι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του γαλλικού όπεν.

Η έναρξη των υποχρεώσεων της Ναόμι Οσάκα ήταν ζόρικη στο Roland Garros κόντρα στην Ιταλίδα Λουτσία Μπροντζέτι, επικρατώντας στα τρία σετ με 6-1, 4-6, 7-5 για να πάρει το εισιτήριο στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την Οσάκα, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης στην αντίπαλό της, επιτρέποντάς της να πάρει μόνο ένα game. Μετά το 6-1 στο πρώτο σετ, η Μπροντζέτι έβγαλε αντίδραση. Μάλιστα με ένα break στο 10ο game η Ιταλίδα έφερε στα ίσα το παιχνίδι με 6-4.

Στο τρίτο σετ, έγινε του... break. Η Οσάκα ξεκίνησε με δύο σερί break για το 3-0, με την Μπροντζέτι να έχει άμεση απάντηση με δύο break back (4-4). Οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς του στα επόμενα δύο games (5-5), με την Ιαπωνέζα να κάνει το break για το 6-5 και στη συνέχεια με hold να κλείνει το σετ και συνάμα το ματς.

Στην επόμενη φάση η Οσάκα θ' αντιμετωπίσει την νικήτρια από το ζευγάρι Σφιόντεκ - Ζανζάν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα