Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Roland Garros

Newsroom
Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Roland Garros
H Μαρία Σάκκαρη έμαθε το δικό της μονοπάτι στο Roland Garros, με πρώτη αντίπαλο την Κλάρα Μπουρέλ από τη Γαλλία.

H 21χρονη Γαλλίδα, Κλάρα Μπουρέλ (Νο.95) θα είναι η αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στον 1ο γύρο του απλού γυναικών στο Roland Garros, που αρχίζει την Κυριακή (22/5). Η Σάκκαρη (Νο.4) κληρώθηκε στο 3ο τέταρτο του ταμπλό και μέσα από αυτό στο δρόμο της μέχρι τα προημιτελικά μπορεί να αντιμετωπίσε μια εκ των Ναόμι Οσάκα και Αμάντα Ανισίμοβα.

Στο ίδιο τέταρτο και στην κορυφή του βρίσκεται η Ονς Τζαμπέρ, καθώς και οι Εμα Ραντουκάνου, Ανζελίκ Κέρμπερ και Πέτρα Κβίτοβα, που μπορούν να βρουν τη Σάκκαρη στα προημιτελικά.

ΣΑΚΚΑΡΗ
Το 2ο μισό του ταμπλό στο απλό γυναικών με τη Μαρία Σάκκαρη


Οι πιθανές αντίπαλοι

Αν η Σάκκαρη νικήσει την Κλάρα Μπουρέλ, στο 2ο γύρο θα αγωνιστεί είτε με την Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα και τη Γαλλίδα, Καρόλ Μονέ. Στις πιθανές αντιπάλους στο 3ο γύρο συμπεριλαμβάνονται οι Ναόμι Οσάκα και Αμάντα Ανισίμοβα, ενώ στον 4ο γύρο παίζει τι το όνομα της Μπελίντα Μπέντσιτς. Στα προημιτελικά η Σάκκαρη μπορεί να βρει την Ονς Τζαμπέρ από την οποία ηττήθηκε προ ημερών στη Ρώμη.

Ημιτελικός όπως και πέρυσι με Κρεϊτσίκοβα


Η Μαρία Σάκκαρη στα ημιελικά μπορεί να βρει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, όπως συνέβη και πέρυσι στο γαλλικό Όπεν, όταν η Τσέχα έφθασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Η Κρεϊτσίκοβα στον 4ο γύρο μπορεί να βρει τη Βικτόρια Αζαρένκα και στην οκτάδα μια από τις Κονταβέιτ, Μουγκουρούθα και Γκοφ.

Και η Ίγκα Σβιόντεκ

Στο πάνω μέρος του ταμπλό δεσπόζει η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ. Η 21χρονη Πολωνή βρίσκεται στο Παρίσι τρέχοντας σερί 28 νικών, πέντε διαδοχικών τίτλων και φαντάζει το φαβορί για το δεύτερο τρόπαιό της στο Roland Garros για το 2020.

Η Σβιόντεκ θα έχει πιθανή αντίπαλο στον 4ο γύρο τη Χάλεπ, στα προημιτελικά την Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ στα ημιτελικά μπορεί να βρει αντίπαλο την Πάουλα Μπαντόσα ή την Αρίνα Σαμπαλένκα.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα