Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και νίκησα»

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και νίκησα»
Το δικό της... Veni, vidi, vici, είπε on camera μετά την τεράστια επιτυχία της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη. 

Η Ελληνίδα τενίστρια και πρωταθλήτρια μετά την τεράστια πρόκρισή της στις 8 κορυφαίες τενίστριες του τουρνουά ήταν πανευτυχής. Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε αρχικά: «Είμαι άφωνη. Είναι η πρώτη φορά σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Αγαπώ το Παρίσι και περνάω υπέροχα. Δεν θέλω να φύγω σύντομα. Θα δοκιμάσω να μείνω μέχρι το τέλος!

Απολαμβάνω το παιχνίδια μου, απολαμβάνω τις στιγμές στο γήπεδο. Μου έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση ο προημιτελικός. Το είδατε. Έπαιξα πολύ καλά. Ήμουν έτοιμη για μάχη. Ήρθα, έπαιξα και νίκησα»!

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε: «Μπορεί να ακουστεί κάπως αυτό που θα πω, αλλά δεν έπαιξα στο επίπεδο που μπορούσα να παίξω ειδικά στο δεύτερο σετ αγχώθηκα λίγο είναι η αλήθεια... Βρήκα τον τρόπο να κλείσω το ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, παρά το άγχος. Είναι η πρώτη μου φορά στα προημιτελικά, θα απολαύσω τη στιγμή...

Είναι σίγουρα μια μεγάλη στιγμή για μένα νομίζω ότι έχω πολύ καλά παραδείγματα από τους Ελληνες αθλητές. Από τη Λένα (Δανιηλίδου), από τον Στέφανο (Τσιτσιπάς)... Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις, αλλά έχουμε μεγάλους πρωταθλητές.

Θα το απολαύσω από εδώ και πέρα. Εδώ που έφτασα δνε θέλω να βάζω φοβίες και προσδοκίες στον ευατό μου. Θα μπω να κάνω το παιχνίδι μου και όλα θα πάνε καλά.

Την Ελλάδα την αγαπώ, είναι ο σημαντικότερος λόγος που παίζω τένις μετά την οικογένειά μου που τους αγαπώ όλους πολύ, τους στέλνω την αγάπη μου, ειδικά στον παππού και στη γιαγιά που το Rolland Garros έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους. Ευχαριστώ όλους τους Ελληνες που κάθονται και μας βλέπουν κάθε μέρα, είναι πολύ σημαντική η υποστήριξή τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα