Σερένα Γουίλιαμς: «Η τελειότητα περιγράφεται με δύο λέξεις: Ρότζερ Φέντερερ»

Gazzetta team
Σερένα Γουίλιαμς: «Η τελειότητα περιγράφεται με δύο λέξεις: Ρότζερ Φέντερερ»
Η Σερένα Γουίλιαμς απάντησε στο ερώτημα του ποιον θεωρεί ως τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών και αβίαστα το μυαλό της πήγε στον Ρότζερ Φέντερερ.

Η Σερένα Γουίλιαμς στη δύση της καριέρας της προσπαθεί να την κλείσει με αξιοπρεπείς πορείες και τίτλους στα τουρνουά που θα αγωνιστεί.

Κατά πολλούς θεωρείται η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών και όχι άδικα. Ποιον θεωρεί όμως η ίδια κορυφαίο τενίστα στην ιστορία του αθλήματος; Η απάντηση ήρθε από την Αμερικανίδα στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Εμίλια Ρομάνα όπου αύριο αγωνίζεται σε ένα ακόμη τουρνουά της WTA.

«Δύο λέξεις συνοψίζουν την κληρονομιά στο τένις: Ρότζερ Φέντερερ. Είναι η σύνοψη της του μεγαλείου και της κλάσης. Άλλαξε το παιχνίδι. Βλέπεις παίκτες να κινούνται σαν κι αυτόν και να χρησιμοποιούν τις τεχνικές του. Ο τύπος είναι ιδιοφυία» ανέφερε η Γουίλιαμς για τον κάτοχο 20 γκραν σλαμ (μεταξύ άλλων τροπαίων).

«Απλά νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Ήμουν μία superfan του πάντα. Δεν μπορείς να μην τον θαυμάζεις αυτόν τον τύπο. Έτσι αισθάνομαι. Το παιχνίδι του είναι εκπληκτικό. Μακάρι να μπορούσα να παίξω σαν κι αυτόν» πρόσθεσε η Αμερικανίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Τελευταία Νέα