Εκτός δράσης μέχρι το 2021 ο Φέντερερ μετά την επέμβαση που έκανε (pic)

Κώστας Τόπας
Εκτός δράσης μέχρι το 2021 ο Φέντερερ μετά την επέμβαση που έκανε (pic)
Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην υπόλοιπη φετινή σεζόν ο Ρότζερ Φέντερερ, μετά από την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί του γόνατο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν του 2020 -αν και εφόσον συνεχιστεί- μετά από την αρθροσκόπηση που χρειάστηκε να ξανακάνει στο δεξί του γόνατο. Ο 38χρονος τενίστας είχε κάνει την αρχική επέμβαση μετά το Australian Open και λίγες ημέρες αργότερα, η σεζόν διεκόπη εξαιτίας της πανδημίας.

Ετσι, ο Ελβετός θα προσπαθήσει και πάλι να είναι 100% έτοιμος από το νέο έτος ενώ όπως δήλωσε περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή του στη δράση.

«Αγαπητοί φίλαθλοι, ελπίζω να παραμένετε υγιείς και ασφαλείς. Πριν μερικές εβδομάδες, έχοντας ένα πισωγύρισμα στην αρχική μου αποθεραπεία έκανα μια επιπρόσθετη γρήγορη αρθροσκοπική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Τώρα, όπως περίπου πριν τη σεζόν 2017, σκοπεύω να πάρω τον απαραίτητο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι και το tour, αλλά ανυπομονώ να τους όλους στο tour στις αρχές του 2021».

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα