Χωρίς το εθνόσημο αγωνίστηκε ξανά ο Τσιτσιπάς στο τρίτο σετ

Χωρίς το εθνόσημο αγωνίστηκε ξανά ο Τσιτσιπάς στο τρίτο σετ
Με φανέλα χωρίς το εθνόσημο αγωνίστηκε ξανά ο Τσιτσιπάς, χωρίς όμως να φταίει ο ίδιος.

Το ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αγωνιστεί στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς το εθνόσημο στην φανέλα, έγινε μεγάλο θέμα χωρίς ωστόσο να ευθύνεται ο ίδιος.

Η ΕΟΕ το διευθέτησε, αλλά σήμερα κατά την διάρκεια του τρίτου σετ, ο Ελληνας τενίστας αγωνίστηκε και πάλι με εμφάνιση που δεν είχε το εθνόσημο.

Προφανώς και δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτό καθώς η ΕΟΕ είναι αρμόδια για τις εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκαλεί ερωτηματικά το αν τελικά δόθηκε μόνο μία φανέλα με το εθνόσημο στον Τσιτσιπά ή έχει συμβεί κάτι άλλο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στο τένις κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων οι αθλητές δεν έχουν υποχρέωση να φορέσουν κάτι συγκεκριμένο και έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν οι ίδιοι τις εμφανίσεις τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΝΙΣ NEWS FEED