Τσιτσιπάς: «Τιμή που εκπροσωπώ την Ελλάδα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Τιμή που εκπροσωπώ την Ελλάδα» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι με τον Τιαφό και για την εμπειρία συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στον 3ο γύρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Φράνσις Τιαφό και μίλησε στην ΕΡΤ για την πρόκριση αλλά και για την εμπειρία που ζει στο Τόκιο.

«Τα επίπεδα αφοσίωσης στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά και μου ανέβασε το παιχνίδι και με βοήθησε να παίξω καλό τένις σήμερα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι μοναδικό το κλίμα στο Ολυμπιακό χωριό. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μεγάλη τιμή που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα»

Όσο αφορά τις άδειες εξέδρες είπε: «Έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθηκες και όλοι οι συνθήκες είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κάτω απ' όλες τις συνθήκες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.