Σάκκαρη: «Κέρδισα με καρδιά και μαχητικότητα»

Σάκκαρη: «Κέρδισα με καρδιά και μαχητικότητα»
Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της τόνισε πως δεν έπαιξε και πάλι καλά, όμως κατάφερε με «καρδιά» να γυρίσει και αυτό το ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως και σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Καλίνινα, δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ομως βρήκε τον τρόπο και έκανε ξανά την ανατροπή, για να προκριθεί στις «16» του Indian Wells.

Στις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Η καρδιά και η μαχητικότητά μου ήταν τα μόνα πράγματα που είχα μαζί μου σήμερα, το τένις μου δεν ήταν αρκετά καλό. Πάλευα και προσπαθούσα να βάλω μπάλες στο γήπεδο. Έχανα πολλές μπάλες και αυτό δεν βοηθούσε το παιχνίδι μου. Είναι πολύ ανησυχητικό, αλλά έδωσε στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιβιώσει για μια ακόμα μέρα, οπότε θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα στον επόμενο αγώνα».

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, «Break Point», του οποίου ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, με αφορμή μάλιστα αυτό το τουρνουά πέρυσι, όταν και είχε φτάσει ως τον τελικό.

«Πιστεύω πως είναι θαυμάσιο για το άθλημα. Ελπίζω ο κόσμος να το εκτιμήσει και να το συνειδητοποιήσει, γιατί ξέρω πως υπάρχει κόσμος στο τένις που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο θα βοηθήσει το άθλημά μας. Εδώ για παράδειγμα κάθε μέρα τα στάδια είναι γεμάτα. Δεν λέω ότι είναι μόνο εξαιτίας της σειράς, αλλά πραγματικά έχει βοηθήσει. Είναι ωραίο που είμαι μέρος αυτής της σπουδαίας παραγωγής, το συνεργείο ήταν εκπληκτικό, όλος ο κόσμος που δούλεψε γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέρος του και ελπίζω να βοηθήσει το άθλημα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο»

Στο τέλος ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας: «Σας αγαπώ παιδιά! Πέρσι είχα 3 εκπληκτικούς αγώνες σ' αυτό το γήπεδο. Όπως είπα και στον προηγούμενο αγώνα μου, ελπίζω να μείνω εδώ όσο περισσότερες μέρες μπορώ».

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα