Australian Open: Οι ώρες των δύο ημιτελικών στους άνδρες

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: Οι ώρες των δύο ημιτελικών στους άνδρες
Ξημερώματα Παρασκευής το Τζόκοβιτς - Σίνερ, πρωί το Ζβέρεφ - Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Australian Open.

Δύο ματσάρες θα δούμε τα ξημερώματα και το πρωί της Παρασκευής, στα ημιτελικά των ανδρών στο Australian Open.

Στις 05:30 ώρα Ελλάδος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ, σε μια πολυαναμενόμενη ρεβάνς του τελικού των ATP Finals.

Ο Τζόκοβιτς έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στη Μελβούρνη από το 2018 και μετράει 4 συνεχόμενους τίτλους (έλειπε το 2022), ενώ από την άλλη ο Σίνερ, είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο Tour από τον Νοέμβριο και στην Μελβούρνη δεν έχει χάσει ακόμη ούτε σετ!

O Νόλε μετρά 4 νίκες και μία ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια, με την ήττα να έρχεται στα ημιτελικά του Davis Cup πέρυσι, δέκα ημέρες μετά τη νίκη του Σέρβου επί του Σίνερ στο ATP Finals. Ο Τζόκοβιτς τον έχει κερδίσει δύο φορές στο Wimbledon (2022, 2023) και μία στο Μόντε Κάρλο (2021).

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ, θα αρχίσει στις 10:30 ώρα Ελλάδος. Οι δυο τους έχουν… βαρεθεί να παίζουν μεταξύ τους, αφού μετρούν ήδη 18 συναντήσεις, με τον Μεντβέντεφ να μετρά ρεκόρ 11-7. Τελευταίο τους ματς ήταν στα ATP Finals, όπου ο Ρώσος τον κέρδισε στη φάση των ομίλων. Από τα παράδοξα είναι ότι παρά τις 18 μεταξύ τους αναμετρήσεις, αυτή θα είναι η πρώτη σε grand slam.

Το πρόγραμμα στην Rod Laver Arena

  • 03:00 Σίε/Ζιελίνσκι - Κράβτσικ/Σκούπσκι (τελικός μεικτού)
  • 05:30 Τζόκοβιτς - Σίνερ
  • 10:30 Μεντβέντεφ- Ζβέρεφ
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα