Australian Open: Το σχόλιο Μεντβέντεφ κι Αλκαράθ, για την μάχη του Τζόκοβιτς με τον Σίνερ

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Μεντβέντεφ στη συνέντευξη Τύπου
O Ντανίλ Μεντβέντεφ ευχήθηκε… μαραθώνιο στο ματς Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, στη περίπτωση που ο ίδιος είναι ο ένας φιναλίστ του τελικού.

Την… ευχή να παίζουν 7,5 ώρες οι Τζόκοβιτς και Σίνερ, έδωσε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος θα παίξει με τον Ζβέρεφ στα ημιτελικά αύριο, αλλά πριν το δικό τους παιχνίδι θα γίνει ο ημιτελικός του Νόλε με τον Ιταλό τενίστα, ο οποίος ακόμη δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά.

«Ο Γιάνικ παίζει πολύ καλά τώρα, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το ποιον θα ήθελα να αντιμετωπίσω ιδανικά στον τελικό. Ο Νόβακ δεν έχει χάσει ποτέ εδώ, αλλά ο Γιάνικ δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ φέτος. Δεν ξέρω. Ιδανικά θέλω να παίξουν για 7,5 ώρες και να κριθεί στο tie-break του 5ου σετ με 30-28 για να είναι κουρασμένος την Κυριακή ο νικητής. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι και θα το απολαύσω όπως και να 'χει», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά την πίκρα του από τον αποκλεισμό του από τον Ζβέρεφ και ο Αλκαράθ τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση αυτή.

«Όλοι οι παίκτες που είναι στα ημιτελικά έχουν το επίπεδο για να κερδίσουν τον τίτλο. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ένα τρόπαιο σαν κι αυτό. Ο Σίνερ παίζει απίστευτο τένις και δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ. Σίγουρα είναι ικανός να κερδίσει τον Νόβακ. Θα δω τον αγώνα σίγουρα» είπε ο Ισπανός.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα