Ο Φριτζ αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τέιλορ Φριτζ πανηγυρίζει
Με μίνι ανατροπή ο Τέιλορ Φριτζ ξεπέρασε το εμπόδιο του Φαμπιάν Μαροζάν με 3-1 σετ και θα βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά.

Ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Τέιλορ Φριτζ, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «16» του Australian Open.

Παρά το κακό ξεκίνημα στο ματς με τον Ούγγρο Φ. Μαροζάν, επικράτησε με 3-1 σετ (3-6, 6-4, 6-2, 6-2) και την Παρασκευή θα παίξει κόντρα στον Ελληνα τενίστα. Είναι μόλις η δεύτερη φορά, μετά το 2022, που φτάνει στον 4ο γύρο ο Αμερικανός, ο οποίος είναι στο Νο12 και παλεύει να επιστρέψει στο Top10.

Μεταξύ τους έχουν παίξει 4 ματς, με τον Στέφανο να προηγείται 3-1 στις νίκες, αλλά να χάνει το μοναδικό τους παιχνίδι πέρυσι, στον προημιτελικό του Μόντε Κάρλο. Το 2022 είχαν παίξει ξανά στο Australian Open, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί σε 5 σετ, στην φάση των «16» και πάλι.

Εντυπωσιακός Σίνερ

Αλλη μία επιβλητική εμφάνιση έκανε ο Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπάεζ, έχασε μόλις 4 games! Ο Ιταλός επικράτησε με 6-0, 6-1, 6-3 και είναι σε τρομερή κατάσταση.

Επόμενος αντίπαλος ο περσινός ημιφιναλίστ, Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος επικράτησε με 4-1 σετ του Μάχατς (6-4, 7-6, 4-6, 7-6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα