Australian Open: Κάζο για Ρούνε από τον Καζό

Δημήτρης Ντζάνης
O Χόλγκερ Ρούνε χαιρετάει τον κόσμο
O 21χρονος Γάλλος, Αρτούρ Καζό, Νο. 122 στον κόσμο απέκλεισε τον Χόλγκερ Ρούνε με 3-1 σετ και συνεχίζει στον 3ο γύρο στο Australian Open.

Αναπάντεχο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Australian Open βίωσε ο Χόλγκερ Ρούνε, γνωρίζοντας την ήττα από τον Γάλλο, Αρτούρ Καζό με 6-7(4), 4-6, 6-4, 3-6.

Ο 21χρονος Γάλλος, που βρίσκεται στο Νο.122 στον κόσμο, έφθασε στη μεγαλύτερη νίκη της σύντομης ιστορίας του στα Grand Slam.
Ο Καζό, που κάνει ντεμπούτο στο Australian Open, έχει μέχρι τώρα τρεις αποκλεισμούς από τον 1ο γύρο στο Roland Garros (2021, 2023) και στο US Open (2023).

Ο Καζό βρέθηκε στο Australian Open με wild card που δικαιούται η FFT και αισίως βρίσκεται στον 3ο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Χόλκερ Ρούνε, Νο.8 στον κόσμο.

Ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς, φτάνοντας τους 18 άσους, συνολικά είχε 50 winners, έναντι 30 αβίαστων λαθών. Αιφνιδίασε τον Ρούνε κατακτώντας τα δύο πρώτα σετ και παρά την αντίδραση του Δανού, κυριάρχησε στο 4ο σετ με 6-3, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Αντίπαλός του για μια θέση στη φάση των «16» θα είναι ο Ολλανδός, Ταλόν Γκρίκσπορ που με τη σειρά του απέκλεισε τον Αρτούρ Φιλς με 3-6, 6-1, 7-5, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα