Australian Open: Δεν θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό ο πατέρας του Τζόκοβιτς

Newsroom
Australian Open: Δεν θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό ο πατέρας του Τζόκοβιτς
Μετά το περιστατικό με τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς να φωτογραφίζεται και να φωνάζει συνθήματα μαζί με υποστηρικτές του Πούτιν έξω σε αρένα της Μελβούρνης, ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα βρεθεί στο κορτ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του γιού του.

O Σρένταν Τζόκοβιτς, πατέρας του Σέρβου σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη Rod Laver Arena με τον πρώτο να βρίσκεται μαζί με υποστηρικτές της Ρωσίας, να βγάζει φωτογραφίες μαζί τους και να φωνάζει φιλορωσικά συνθήματα, δήλωσε πως δεν θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό στον οποίο ο γιος του διεκδικεί μία θέση στον τελικό του Australian Open.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να μπλεχτεί σε όλο αυτό και πως βρίσκεται στην Αυστραλία μόνο για να υποστηρίξει τον γιο του: «Βρισκόμουν έξω με φανς του Νόβακ, όπως έχω κάνει μετά από όλα τα μτς του γιου μου, και γιόρταζα τις επιτυχίες του και έβγαζα φωτογραφίες μαζί τους. Δεν είχα καμία πρόθεση να μπλεχτώ σε όλο αυτό. Η οικογένειά μου έχει ζήσει τη φρίκη του πολέμου και εύχομαι μόνο ειρήνη» δήλωσε. Έπειτα, εξήγησε γιατί δεν θα παρακολουθήσει τον σημερινό ημιτελικό του Τζόκοβιτς από κοντά: «Για να μην υπάρξει καμία ταραχή στον σημερινό ημιτελικό, για τον γιο μου ή για οποιονδήποτε άλλο παίκτη, έχω αποφασίσει να δω τον αγώνα από το σπίτι. Εύχομαι να δούμε ένα υπέροχο ματς και να πανηγυρίζω για τον γιο μου, όπως πάντα».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Τόμι Πολ στον ημιτελικό του Γκραν Σλαμ για μία θέση στον τελικό, όπου ήδη έχει προκριθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα