Τζόκοβιτς: Δεν θυμόταν τον τελικό με τον Τσιτσιπά στο Roland Garros το 2021

Newsroom
Τζόκοβιτς: Δεν θυμόταν τον τελικό με τον Τσιτσιπά στο Roland Garros το 2021
O Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Australian Open εστίασε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ξεχνώντας τον προ διετίας τελικό τους στο γαλλικό Όπεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσα σε δύο ώρες εξασφάλισε τη νίκη απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

«Πριν από μια εβδομάδα δεν σκεφτόμουν τον τίτλο, απλά σκεφτόμουν να είμαι αρκετά καλά για να παίξω το επόμενο παιχνίδι. Με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα όμως, πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω ως το τέλος» είπε αρχικά ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.


Αναφερόμενος στους παίκτες που συνεχίζουν, ο Σέρβος εστίασε κυρίως στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ξέχασε το μεταξύ τους τελικό στο Roland Garros τ0 2021, όταν επέστρεψε από το 0-2 και πήρε τον τίτλο.

«Ο Τσιτσιπάς είναι ίσως ο πιο έμπειρος. Έχει φτάσει σε τελικές φάσεις Grand Slam αρκετές φορές, νομίζω όμως δεν έχει παίξει σε τελικό».

Τότε, οι δημοσιογράφοι τού θύμισαν τον τελικό στο γαλλικό Όπεν.

«Σωστά, σωστά, δικό μου λάθος» απάντησε ο Τζόκοβιτς και πρόσθεσε: «Αυτό που ήθελα να πω και να τον επαινέσω, είναι πως φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο. Με τον τρόπο που παίζει πλησιάζει όλο και περισσότερο. Και τα υπόλοιπα παιδιά, μερικοί νέοι παίκτες από την Αμερική πηγαίνουν πολύ καλά. Τα πάντα είναι πιθανά, πρέπει να το βλέπουμε ημέρα με την ημέρα».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 4:10

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα