Australian Open: Τα ξημερώματα ο Τσιτσιπάς, νωρίς το μεσημέρι η Σάκκαρη στον 3ο γύρο

Newsroom
Australian Open: Τα ξημερώματα ο Τσιτσιπάς, νωρίς το μεσημέρι η Σάκκαρη στον 3ο γύρο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζονται την Παρασκευή (20/1) για τον 3ο γύρο του Australian Open.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν την πορεία τους στο Australian Open και την Παρασκευή (20/1) θα αγωνιστούν στον 3ο γύρο.

Πρώτος αυτή τη φορά θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, Ταλόν Γκρίκσπουρ για την πρόκριση στη φάση των "16". O αγώνας θα γίνει στη Rod Laver Arena, είναι ο 2ο στο πρόγραμμα και θα αρχίσει στις 03:30 το πρωί, περίπου (Eurosport 1).

Ο 26χρονος Γκρίκσπουρ, Νο61 στον κόσμο, είναι η πρώτη φορά που φτάνει σε τρίτο γύρο ενός grand slam μετά από οκτώ συμμετοχές και θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στον Τσιτσιπά.

Λίγο νωρίτερα (02:00) στη Margaret Court Arena θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον Ούγγρο Μάρτον Φούκσοβιτς και τον Ιταλό, Γιάνικ Σίνερ, ο νικητής στον 4ο γύρο θα παίξει με τον Τσιτσιπά ή τον Γκρίκσπουρ.

Η Μαρία Σάκκαρη έπειτα από δύο αγώνες αφήνει την πρωινή ζώνη αγώνων. Η Ελληνίδα παίκτρια αντιμετωπίει την Κινέχα, Λιν Ζου στον 5ο και τελευταίο αγώνα του προγράμματος στη Margaret Court Arena, που αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τις 11:30 ώρα Ελλάδας (Eurosport digital).

Η 28χρονη Ζου, Νο85 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τρίτο γύρο ενός grand slam (σε 14 συμμετοχές έχει 4 προκρίσεις σε δεύτερο γύρο).

Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι Σάκκαρη και Ζου έχουν βρεθεί μόνο μία φορά στην καριέρα τους και αυτή ήταν και πάλι στο Australian Open.

Ηταν το 2016, όταν η Σάκκαρη κέρδισε την αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο (6-3, 6-2) για να περάσει για πρώτη φορά τότε στην καριέρα της, στο κυρίως ταμπλό του grand slam.

Την ίδια πάνω κάτω ώρα στη Rod Laver Arena θα αγωνίζονται οι Μάντισον Κις και Βικτόρια Αζαρένκα, από όπου θα προκύψει η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, εφόσον ξεπεράσει τη Λιν Ζου.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα