Μεντβέντεφ: «Συγχαρητήρια Ράφα είσαι ένας απίστευτος πρωταθλητής»

Βασίλης Μπαλατσός
Μεντβέντεφ: «Συγχαρητήρια Ράφα είσαι ένας απίστευτος πρωταθλητής»
Ο Ντανiίλ Μεντβέντεφ λίγο μετά την ήττα του στον τελικό του Australian Open έπλεξε το «εγκώμιο» του Ράφα Ναδάλ, για την κατάκτηση του 21ου majaor τίτλου του.

O Ράφα Ναδάλ σε έναν επικό τελικό κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ έκανε τη μεγάλη ανατροπή από 2-0 και κατέκτησε το φετινό Australian Open, φτάνοντας τα 21 Grand Slam. O Ρώσος τενίστας, ο οποίος είχε αποκλείσει στα ημιτελικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, λίγο μετά την ήττα του, κατα την απονομή του τροπαίου, συνεχάρη και αποθέωσε τον 36χρονο Ισπανό σταρ.

Οι δηλώσεις του Ντανιίλ Μεντβέντεφ:

«Δύσκολο να μιλήσω. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ράφα που σήμερα ήταν καταπληκτικός. Προσπάθησα να παίξω το καλύτερό μου τένις. Ανέβασες το επίπεδό σου μετά τα δύο πρώτα σετ. Είσαι ένας απίστευτος πρωταθλητής. Ήσουν τρομερός σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους από την ομάδα μου ήταν μαζί μου αυτές τις δύο εβδομάδες. Η σύζυγός μου πιθανώς τώρα θα έχει σπάσει την τηλεόραση. Πάντα ξεχνάω κάποιους. Ευχαριστώ τους γονείς μου, την αδερφή μου. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος. Ελπίζω να είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά την ομάδα μου».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα