Australian Open: Τα highlights της 2ης ημέρας (vid)

Newsroom
Australian Open: Τα highlights της 2ης ημέρας (vid)
Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος στο απλό ανδρών και γυναικών στο Australian Open

Η δράση άρχισε για τα καλά στο Australian Open και την Τρίτη (18/1) ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος στο απλό ανδρών και γυναικών. Πάρτε μια γερή γεύση έξι λεπτών από αγώνες της 2ης ημέρας του τουρνουά.

Κατά σειρά δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη της Ισπανίδας, Γκαρπίνιε Μουγκουρούθα επί της Γαλλίδας, Κλάρα Μπουρέλ (6-3, 6-4). Δείτε πώς ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Ελβετού, Χέντρι Λαακσόνεν με 6-1, 6-4, 7-6(3), αλλά και στιγμές από τον αγώνα του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Ιταλό, Τζανλούκα Ματζέρ (6-3. 6-2, 6-2).

Ακόμα παρακολουθείστε την Εσθονή, Ανετ Κονταβέιτ να αφήνει εκτός συνέχειας την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα (6-2, 6-3), καθώς και τη Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα να αποκλείει την Πέτρα Κβίτοβα με 6-2, 6-2.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν δεν είχε προβλήματα απέναντι στον Σέρβο, Φίλιπ Κραϊνοβιτς (6-3, 6-4, 7-5), όπως και η Πολωνή, Ίγκα Σφιόντεκ με τη Βρετανίδα Χάριετ Νταρτ (6-3, 6-0). Πρόκριση και για τη Σιμόνα Χάλεπ επί της Πολωνής, Μαγκνταλένα Φρεχ με 6-4, 6-3. Ο Ιταλός, Γιανίκ Σίνερ νίκησε στα τρία σετ τον Πορτογάλο, Ζοάο Σόουζα, ενώ με ανατροπή στα σετ προκρίθηκε και η 37χρονη Σαμάνθα Στόσουρ.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα