Ούτε σήμερα η απόφαση για Τζόκοβιτς!

Newsroom
Ούτε σήμερα η απόφαση για Τζόκοβιτς!
Δεν θα κάνει ανακοινώσεις ο υπουργός Μετανάστευσης, Αλεξ Χοκ, για τον Τζόκοβιτς και η αγωνία παραμένει.

Φαίνεται πως το θρίλερ με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς θα μας απασχολεί για αρκετές ημέρες ακόμη.

Αν και από την Αυστραλία υπήρχαν δημοσιεύματα πως σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση για το αν θα απελαθεί ή όχι ο Σέρβος (μάλιστα ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι να φύγει από την χώρα), αυτό δεν θα γίνει καθώς ο Αλεξ Χοκ, ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, δεν έχει καταλήξει σε απόφαση!

Λόγω των φημών ότι θα βγει απόφαση εντός της ημέρας, οι διοργανωτές του Australian Open καθυστέρησαν 75 λεπτά την κλήρωση και αυτό γιατί στις 15:45 τοπική ώρα (06.45 Ελλάδος), 45 λεπτά μετά την αρχική ώρα της κλήρωσης, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, θα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Υπήρχαν εικασίες πως θα κάνει ανακοινώσεις για την υπόθεση του Τζόκοβιτς, όμως δεν το έπραξε.

Με την σειρά του, ούτε ο Χοκ προχώρησε σε ανακοινώσεις και όπως αναφέρει η The Age μέσω κυβερνητικής πηγής, ακόμη δεν έχει καταλήξει στο τι θα πράξει ο υπουργός και αν θα απελάσει ή όχι τον Σέρβο τενίστα.

Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ανέφερε πως «η τελευταία θέση του υπουργού Χοκ, δεν έχει αλλάξει. Υπάρχουν δεδομένα που πρέπει να ελεγχθούν από τον υπουργό και δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο προς το παρόν σχετικά με την υπόθεση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όσοι δεν είναι πολίτες της χώρας, για να εισέλθουν θα πρέπει να είναι διπλά εμβολιασμένοι ή να έχουν αποδεκτές αποδείξεις πως δεν εμβολιάζονται για ιατρικούς λόγους».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα