Τζόκοβιτς: Συνέντευξη Τύπου για το χάος στην Αυστραλία στις 15:00 ώρα Ελλάδας

Newsroom
Τζόκοβιτς: Συνέντευξη Τύπου για το χάος στην Αυστραλία στις 15:00 ώρα Ελλάδας
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η οικογένειά του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του στο BBC.

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Πολυπολιτισμικότητας για το αν τελικώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παραμείνει ή όχι στην Αυστραλία, ο νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο θα συμμετάσχει στην συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η οικογένειά του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σρνταν Τζόκοβιτς, πατέρας του «Νόλε», στο βρετανικό δίκτυο BBC. Όπως είπε ο γιος του θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη οικογενειακή συνέντευξη Τύπου μέσω βίντεο. Η οικογένεια του «Νόλε» θα μιλήσει στα Μέσα στις 15:00 ώρα Ελλάδας (μεσάνυχτα στην Αυστραλία).

Θυμίζουμε ότι σήμερα του πρωί (10/01) ο «Νόλε» δικαιώθηκε από τον δικαστή Άντονι Κέλι αναφορικά στο ζήτημα της ακύρωσης της βίζας του. Ωστόσο στη συνέχεια παρενέβη ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Μετανάστευσης και Πολυπολιτισμικότητας, Αλεξ Χοκ, ο οποίος δικαιούται να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Σέρβου. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (11/01).

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα