Ναδάλ: «Η υπόθεση Τζόκοβιτς έχει γίνει τσίρκο»

Newsroom
Ναδάλ: «Η υπόθεση Τζόκοβιτς έχει γίνει τσίρκο»
Θέση για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ο Ράφα Ναδάλ.

Με τον χαρακτηρισμό «τσίρκο» σχολίασε ο Ραφαέλ Ναδάλ τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, ανέφερε o Ισπανός τενίστας πως η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Σέρβο είναι τραγελαφική, αλλά χαρακτήρισε δίκαιη την απόφαση του δικαστηρίου.

«Ασχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε ορισμένα πράγματα με τον Τζόκοβιτς, η δικαιοσύνη μίλησε και είπε ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open. Αυτή είναι μια δίκαιη απόφαση. Σε προσωπικό επίπεδο θα προτιμούσα να μην έπαιζε» είπε αστειευόμενος.

«Πάντα είναι καλύτερα να παίζουν οι κορυφαίοι. Όμως πρέπει να πω ότι ο εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσουμε την πανδημία» πρόσθεσε τονίζοντας την διαφορά του με τον Τζόκοβιτς που παραμένει ανεμβολίαστος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα