Κέιχιλ: «Ο Φέντερερ θα παίξει στο Australian Open»

Κώστας Ευθυμιάδης
Κέιχιλ: «Ο Φέντερερ θα παίξει στο Australian Open»
Ο Αυστραλός πρώην τενίστας και νυν προπονητής, Ντάρεν Κέιχιλ ισχυρίζεται πως στην πατρίδα του θεωρούν δεδομένο πως ο Φέντερερ θα δώσει το παρών στο grand slam.

Οι Αυστραλοί ελπίζουν πως θα δουν ξανά την Big-3 στο Australian Open το 2022. Σε δηλώσεις του, ο Αυστραλός προπονητής και πρώην τενίστας, Ντάρεν Κέιχιλ, ανέφερε πως θεωρούν δεδομένο ότι ο Ρότζερ Φέντερερ θα κατέβει στην Μελβούρνη και θα αγωνιστεί!

Αν και από την πλευρά του τενίστα δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την επιστροφή του, ο Κέιχιλ ισχυρίζεται ότι ο Φέντερερ έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το πρώτο grand slam του 2022.

«Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες ιστορίες που έρχονται στο επόμενο Australian Open. Προφανώς ο Φέντερερ θα παίξει. Ξέρω ότι κάνει πολλή δουλειά στο γήπεδο αυτή τη στιγμή και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει στην Αυστραλία για να παίξει το τουρνουά», ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κέιχιλ, με τον οποίο ο Φέντερερ έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Αν ισχύουν τα όσα είπε, τότε είναι αρκετά πιθανό να δούμε ξανά την Big-3 σε grand slam και μάλιστα σε ένα τουρνουά που θεωρητικά και οι τρεις θα διεκδικήσουν το 21ο τους τρόπαιο.

Ο Ναδάλ επιστρέφει στη δράση από το Αμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο με σκοπό να είναι έτοιμος για το Australian Open, ενώ το ερωτηματικό είναι το τι θα πράξει ο Τζόκοβιτς που έχει αφήσει στον «αέρα» την συμμετοχή του λόγω του εμβολιασμού και των κανόνων εισόδου στην Αυστραλία.

«Ο Ναδάλ προπονείται πολύ σκληρά, έχω δει μερικά από τα βίντεo του στην Ακαδημία του στην Ισπανία. Εργάζεται σκληρά για να κερδίσει το 21ο Grand Slam» είπε ο Κέιχιλ για τον Ναδάλ, ενώ πρόσθεσε για τον Τζόκοβιτς:

«Πιστεύω ότι ο Νόβακ θα είναι στην Αυστραλία, αλλά το τένις είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε άτομο. Εάν δεν έρθει, είμαι σίγουρος ότι το τουρνουά θα έχει επιτυχία ούτως ή άλλως. Θα ήταν πολύ απογοητευτικό να μην τον έχουμε, αλλά μια φορά το τουρνουά θα γίνει κανονικά. Το τουρνουά του 2022 δεν θα είναι μόνο απίστευτο για τους παίκτες, θα είναι απίστευτο και για το κοινό».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα