Ελάχιστες πιθανότητες να παίξει στο Australian Open ο Φέντερερ

Newsroom
Ελάχιστες πιθανότητες να παίξει στο Australian Open ο Φέντερερ
O προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ ο Ιβάν Λιούμπισιτς μίλησε για τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει ο Ελβετός να παίξει στο Australian Open.

Δύσκολα θα δούμε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Australian Open που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη από τις 17 έως τις 31 Ιανουαρίου.

Ο 40χρονος Ελβετός που έχει 6 τίτλους και είναι ο μόνος με +100 νίκες στο Australian Open είναι σε φάση επιστροφής αλλά όπως τονίζει ο Ιβάν Λιούμπισιτς δεν είναι έτοιμος.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες, εξακολουθεί να αναρρώνει και γνωρίζοντάς τον θέλει να είναι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει για να κερδίσει το τουρνουά και να είναι στο 100%. Οπότε, νομίζω ότι το Australian Open δεν είναι μια πραγματική πιθανότητα αυτή τη στιγμή.

Αλλά θα πάει βήμα-βήμα γιατί είναι 40 ετών και πρέπει να κάνει υπομονή. Δεν μπορεί να ανακάμψει τόσο γρήγορα όσο παλιά», είπε ο έμπειρος προπονητής.

Στην ίδια συνέντευξη σημείωσε πως ο Φέντερερ σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει τένις: «Μιλήσαμε και μπορώ να εγγυηθώ ότι θέλει να επιστρέψει παίζοντας τένις. Όταν θα αποφασίσει να σταματήσει θα αποσυρθεί, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί ξαφνικά».

@Photo credits: INTIME
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα