Μπενουά Περ: «Δεν με νοιάζει για τους ανεμβολίαστους καλύτερα να μην παίξουν στην Αυστραλία»

Newsroom
Μπενουά Περ: «Δεν με νοιάζει για τους ανεμβολίαστους καλύτερα να μην παίξουν στην Αυστραλία»
Αίσθηση προκαλούν για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις του Γάλλου Μπενουά Περ για τους ανεμβολίαστους και την συμμετοχή τους στο Αustralian Open.

Με τα χρόνια ο 32χρονος Μπενουά Περ προκαλεί περισσότερο θόρυβο με τις δηλώσεις του απ' ότι με την παρουσία του στα κορτ.

Ο Γάλλος αποκλείστηκε πρόωρα στο Paris Masters από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και μίλησε για το Australian Open και τους ανεμβολίαστους.

Ο Μπενουά Περ που είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 και έχει εμβολιαστεί τα έβαλε με τον τρόπο του με τους ανεμβολίαστους: «Δεν θα υπάρξει άλλη καραντίνα στη Μελβούρνη για όσους έχουν εμβολιαστεί. Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν με νοιάζει. Αν δεν παίξουν, ακόμα καλύτερα για μένα. Είχα μείνει 14 μέρες σε lockdown επειδή είχα βγει θετικός πριν το US Open.

Δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους παίκτες. Έχω υψηλό κίνητρο για να έχω μια καλή σεζόν και αν κάποιοι παίκτες διστάζουν να εμβολιαστούν, καλύτερα να μείνουν στην Ευρώπη. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πρέπει να εμβολιαστείς για να πας στην Αυστραλία. Εγώ έχω εμβολιαστεί και ανυπομονώ να ταξιδέψω εκεί».

Θυμίζουμε ότι ακόμη η Tennis Australia δεν έχει ανακοινώσει τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους στο Australian Open 2022 (17-30/1) και όλοι περιμένουν και την απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα