Τζόκοβιτς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Γενεύης

Newsroom
djokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Γενεύης, επικρατώντας του Ταλόν Γκρίκσπουρ με 7-5, 6-1.

Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Gonet Geneva Open για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε με 7-5, 6-1 του Ταλόν Γκρίκσπουρ στο κεντρικό κορτ, μετά από μία ώρα και 18 λεπτά παιχνιδιού.

Ο κάτοχος των 24 Grand Slam δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το πρώτο σετ κόντρα στον Νο.6 του ταμπλό, ωστόσο στο δεύτερο απλοποίησε τα πράγματα και πήρε μία ακόμα καθαρή νίκη. Ο Γκρίκσπουρ είχε παίξει και νωρίτερα μέσα στη μέρα, για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, που είχε διακοπεί λόγω βροχής (6-7(7), 7-6(4), 6-3).

Αυτή ήταν η 13η φετινή νίκη του Νόλε στο Tour (13-5), αλλά και η τέταρτη στις τέσσερις αναμετρήσεις του κόντρα στον 27χρονο Ολλανδό. Στην clay season μετράει ήδη 6 νίκες, και στόχος του είναι να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του χωμάτινου Grand Slam στο Παρίσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα