Τζόκοβιτς σε Κύργιο: «Η πρόταση να γίνω προπονητής σου ισχύει ακόμα» (vid)

Newsroom
djokovic_kyrgios
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο vidcast με τον Νικ Κύργιο επέμεινε στην πρόταση να γίνει ο προπονητής του Αυστραλού και να τον οδηγήσει στην κατάκτηση ενός Grand Slam.

O Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καλεσμένος του Νικ Κύργιου στο vidcast "Good Trouble" του δεύτερου, με τους δύο αθλητές να έχουν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και τον Σέρβο να επιμένει στην πρότασή του να γίνει προπονητής του Αυστραλού.

«Η πρόταση ακόμα ισχύει» ήταν τα λόγια του Σέρβου τενίστα στον Νικ Κύργιο, τονίζοντας παράλληλα στον νεαρό Αυστραλό πως με πολλή δουλειά μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Wimbledon στο οποίο οι δυο τους έχουν βρεθεί ως αντίπαλοι στον τελικό του αγγλικού slam το 2022.

Βέβαια, ο Κύργιος στην πρόταση ήταν αρνητικός, καθώς έκανε ξεκάθαρος πως δεν μπορεί με τίποτα ν' αποκτήσει την καθημερινότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νωρίτερα του είχε πει «αν μπεις στην καθημερινή μου ρουτίνα για 6 μήνες, θα κερδίσεις εύκολα το Wimbledon».

Σημειώνεται πως ο Νικ Κύργιος, την τρέχουσα περίοδο, απέχει από τα αγωνιστικά δρώμενα λόγω του τραυματισμού, αλλά και των πολλών εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων του.

Δείτε όλο το επεισόδιο, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε στο Australian Open

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα