Αποσύρθηκε o Mεντβέντεφ, στα ημιτελικά ο Λεχέτσκα στη Μαδρίτη

Αποσύρθηκε o Mεντβέντεφ, στα ημιτελικά ο Λεχέτσκα στη Μαδρίτη
Ο Ντανιλ Μεντβέντεφ αποχώρησε εξ αιτίας τραυματισμού και ο Γίρι Λεχέτσκα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Γίρι Λεχέτσκα είδε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να αποχωρεί εξ αιτίας τραυματισμού μετά το τέλος του 1ου σετ και να εξασφαλίζει έτσι την παρουσία του στα ημιτελικά στο τουρνουά της Μαδρίτης, την πρώτη στην καριέρα του σε 1000άρι WTA.

Ο Τσέχος πήρε το 1ο σετ με 6-4, με τον Μεντβέντεφ να ζητά ιατρική βοήθεια στο δεξί πόδι μετά το 5ο game κι ενώ πήρε την πρωτοπορία με 3-2.

Ο Ρώσος χρειάστηκε ξανά ιατρική φροντίδα μετά το 7o game, ο Λεχέτσκα πέτυχε break στο 9ο game για να κλείσει στη συνέχεια το σετ με 6-4 και να ακολουθήσει η αποχώρηση από τον Μεντβέντεφ.

Ο Λεχέτσκα στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, που πήρε την πρόκριση χωρίς αγώνα με τον Γιάνικ Σίνερ. Ο αγώνας τους θα γίνει τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5, 21:00) και ο νικητής θα παίξει για πρώτη φορά σε 1000άρι WTA τελικό. Νωρίτερα (17:00) ο Τέιλορ Φριτζ και ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξουν στον άλλον ημιτελικό.

 

ATP Τελευταία Νέα