Ναδάλ: Επέστρεψε με νίκη στο τουρνουά της Βαρκελώνης (vid)

Newsroom
gettyimages_nadal_barcelona24
Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη, επικρατώντας του Φλάβιο Κομπόλι με 6-2, 6-3 στον πρώτο γύρο του Barcelona Open, παίρνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στο χώμα και η επιστροφή του συνοδεύτηκε με μία straight sets νίκη κόντρα στον Φλάβιο Κομπόλι με 6-2, 6-3 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Barcelona Open.

Αγωνιστικά ο Ναδάλ κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο μέρος και δεν έδωσε καμία ευκαιρία για break στον 21χρονο Ιταλό. Έκανε δύο καθοριστικά breaks και πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με 6-2.

Στο δεύτερο μέρος ο 37χρονος Ισπανός ξεκίνησε με hold και break, με τον Κομπόλι να παίρνει πίσω το break του Ισπανού. Βέβαια, ο Ναδάλ στο 4ο game πραγματοποίησε ακόμα ένα σπάσιμο στο σερβίς του αντιπάλου του, ανακτώντας τα ηνία του σετ. Η κατάκτηση του σετ από τον Ναδάλ ήρθε με το τελικό 6-3.

Ο Ισπανός στον δεύτερο γύρο του τουρνουά θ' αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα