Ναδάλ: «Θέλω να απολαύσω κάθε στιγμή στον τελευταίο μου χρόνο»

Newsroom
nadal_barcelona24

bet365

Γνωστό το γεγονός ότι θ' αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα της Τρίτης (16/4) για τον πρώτο γύρο του τουρνουά στην Βαρκελώνη αποκάλυψε ο Ράφα Ναδάλ, τονίζοντας πως στον τελευταίο του χρόνο θέλει ν' απολαύσει την κάθε στιγμή στα court.

O Ράφα Ναδάλ βρίσκεται στο τουρνουά της Βαρκελώνης και την Τρίτη (16/4) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή σε χωμάτινο τουρνουά μετά από 680 μέρες.

Ο Ισπανός τενίστας στη συντέντευξη Τύπου τόνισε πως θα παίξει στον πρώτο γύρο του τουρνουά, υπογραμμίζοντας πως στην τελευταία του σεζόν δεν έχει πολλές προσδοκίες, θέλοντας μόνο να απολαύσει κάθε στιγμή στο court.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Ήρθα εδώ γνωρίζοντας ότι το να παίξω θα είναι μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά αύριο (Τρίτη 16/4) θα είμαι στο court».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό

«Σκέφτηκα, "θα μπορέσω ή δεν θα μπορέσω;". Ήταν δυο δύσκολα χρόνια. Επέστρεψα από μια δύσκολη εγχείρηση στο ισχίο, που θέλει χρόνο για να αναρρώσεις. Πολλά μπορούν να συμβούν στο σώμα μου και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα που ήθελα. Αν και πονάει, είναι αυτό που είναι.

Σ' αυτό το σημείο της καριέρας μου, βρίσκομαι σε διαφορετική κατάσταση. Είναι ένα δώρο που μπορώ να είμαι στη Βαρκελώνη. Είναι ο τελευταίος μου χρόνος και θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Νιώθω έτοιμος να παίξω αύριο. Δεν σκέφτομαι πώς θα είμαι στο court. Γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση, ότι ακόμα προετοιμάζομαι, είμαι ρεαλιστής. Το να είμαι εδώ είναι μεγάλη χαρά.

Θεωρώ πως αυτή θα είναι η τελευταία μου παρουσία εδώ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Η εβδομάδα προπονήσεων που είχα ήταν θετική και έχω ελπίδα ότι θα μπορέσω να κάνω το καλύτερό μου».

Σημειώνεται πως θα είναι ο πρώτος αγώνας για τον Nadal στο χώμα μετά από 680 μέρες, αφού από το Roland Garros του 2022 δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις αγαπημένες του επιφάνειες, περνώντας δυο πολύ δύσκολα χρόνια με τους τραυματισμούς.

 

ATP Τελευταία Νέα