Αλκαράθ: Αποσύρθηκε από το τουρνουά της Βαρκελώνης

Δημήτρης Μύτικας
Ο Κάρλος Αλκαράθ σκυμμένος λόγω τραυματισμού
Ο Κάρλος Αλκαράθ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Βαρκελώνης, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 15 έως τις 21 Απριλίου.

Μετά την αναγκαστική αποχώρηςη από το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, ο Κάρλος Αλκαράθ απέσυρε τη συμμετοχή και από το τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο τραυματισμός στο χέρι δεν άφησε τον Ισπανό τενίστα να λάβει μέρος στο καταλανικό τουρνουά, παρά το γεγονός ότι το όνομά του βρισκόταν στην κλήρωση. Μάλιστα ο νεαρός τενίστας υπήρχε περίπτωση να βρεθεί αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς αμφότεροι βρίσκονταν στο ίδιο μέρος του ταμπλό.

Σημειώνεται πως ο Κάρλος Αλκαράθ έχει κατακτήσει δύο σερί φορές τον τίτλο στη Βαρκελώνη με τον πρόσφατο τραυματισμό να μην του επιτρέπει την υπεράσπισή του. Τη θέση του θα πάρει ένας lucky looser από την προκριματική φάση του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα