Τσιτσιπάς: «Αντί να προχωρήσω μπροστά, έκανα βήματα πίσω»

O Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά πριν από την πρεμιέρα του στο Ιντιαν Γουέλς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει τα ξημερώματα του Σαββάτου την προσπάθεια του στο τουρνουά Indian Wells στις ΗΠΑ.

Πρώτος αντίπαλος του Νο11 στον κόσμο, θα είναι ο Γάλλος Λούκας Πουίλ, με τον Τσιτσιπά ωστόσο στις δηλώσεις του, να δέχεται περισσότερες ερωτήσεις για το αν θα επιστρέψει στο Top10 μετά το τέλος του τουρνουά, παρά για τον αντίπαλό του.

«Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Indian Wells. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ελπίζω να τα πάω καλύτερα από τα προημιτελικά, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα εδώ» τόνισε ο Τσιτσιπάς μιλώντας σε ολλανδικό Μέσο.

«Νιώθω πως έκανα μερικά βήματα πίσω, αντί να πάω μπροστά. Αυτό είναι απογοητευτικό. Νιώθεις πως θέλει πολύ να φτάσεις εκεί και περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Δεν λειτουργεί όμως πάντα έτσι και ειδικά όταν νιώθεις ότι πας πίσω αυτό πραγματικά σε απογοητεύει. Γνωρίζω όμως βαθιά μέσα μου πως όλο αυτό είναι για το καλύτερο και απλά χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψεις κοντά στην κορυφή» πρόσθεσε.

Ο Τσιτσιπάς είναι στο Νο11, αλλά μετά τον αποκλεισμό του πέρυσι στον 2ο γύρο, έχει μόνο να παίρνει βαθμούς στο Indian Wells, ωστόσο και οι τενίστες που είναι από το Νο5 ως το Νο10, δεν έχουν να υπερασπιστούν πολλούς βαθμούς.

 

ATP Τελευταία Νέα