Τσιτσιπάς: Ξημερώματα της Πέμπτης η πρεμιέρα του στο Λος Κάμπος

Δημήτρης Ντζάνης
O Τσιτσιπάς σε κίνηση μετά από μπάκχαντ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Αλεξάνταρ Βούκιτς τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό στο διπλό, με τον αδελφό του Πέτρο, ξεκινά την προσπάθειά του στο μονό ανδρών στο 250άρι τουρνουά στο Λος Κάμπος στο Μεξικό.

Ο Έλληνας παίκτης αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του με πρώτο αντίπαλο τον Αυστραλό, Αλεξάνταρ Βούκιτς για την πρόκριση στα προημιτελικά στο τουρνουά.

Ο αγώνας ορίστηκε να είναι ο 2ο στο πρόγραμμα του κεντρικου κορτ την Τετάρτη (21/2) και με δεδομένο πως το Λος Κάμπος είναι εννέα ώρες πίσω από την Ελλάδα, θα αρχίσει γύρω στις 03:00 το πρωί της Πέμπτης (22/2) ώρα Ελλάδος.

Θα προηγηθεί μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα το παιχνίδι του περσινού φιναλίστ Αλεξ ντε Μινόρ με τον Αμερικανό, Άλεξ Μίκελσεν.

Ο Βούκιτς για να βρεθεί αντίπαλος του Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Μεξικάνο, Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντεζ με 7-6(5), 7-6(10). Ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται στο Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει να επιδείξει τίτλο στο tour και θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Τσιτσιπά.

Ο 25χρονος Έλληνας είναι Νο.2 στο ταμπλό, πίσω από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Βούκιτς στα προημιτελικά θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο.79) και τον Αμερικανό, Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς (Νο.100), που ήρθε από τα προκριματικά.

 

ATP Τελευταία Νέα