Ο Σίνερ αποσύρθηκε από το Παρίσι λόγω του απάνθρωπου προγράμματος

Ο Γιάνικ Σίνερ
Ο Γιάνικ Σίνερ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Ντε Μινόρ, μετά το απάνθρωπο πρόγραμμα των διοργανωτών και της ATP.

Ο Γιάνικ Σίνερ πήρε μία σοφή απόφαση για τον εαυτό του, η οποία την ίδια στιγμή θα σηκώσει τεράστια συζήτηση και πιθανότατα και εξελίξεις στην ATP.

Μετά το απάνθρωπο πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπου τον ανάγκασαν να παίξει στις 12 τα μεσάνυχτα και να τελειώσει το παιχνίδι του στις 02:37 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), έβαλαν το σημερινό του παιχνίδι στις 5 το απόγευμα!

Ο ίδιος μόλις διαπίστωσε το απάνθρωπο αυτό πρόγραμμα για τενίστα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως θα το σκεφτεί αν θα αγωνιστεί σήμερα. Και το πρωί, αφού συζήτησε με την ομάδα του κι αφού γνωρίζει πως δεν κινδυνεύει η παρουσία του στο ATP Finals, αποφάσισαν να μην κατέβει στο σημερινό ματς κόντρα στον Ντε Μινόρ, ο οποίος παίρνει αυτόματα την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ στα προημιτελικά.

H κριτική που έχει δεχτεί η ΑΤΡ για την στάση της (πολλές φορές μέσα στη σεζόν οι Ζβέρεφ και Μάρεϊ εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκειά τους προς την ομοσπονδία) αναμένεται να γίνει πιο έντονη τώρα που γι' αυτό τον λόγο (ματς που ξεκινούν μεσάνυχτα και τελειώνουν ξημερώματα) ένας top τενίστας αποσύρθηκε. Ευθύνη έχουν και οι διοργανωτές καθώς έχουν αποφασίσει να βάζουν 6 παιχνίδια την ημέρα στο κεντρικό γήπεδο και ενώ δεν βγαίνει το πρόγραμμα, επιμένουν στο να ξεκινούν στις 11 το πρωί (τοπική) και όχι μία ώρα νωρίτερα, που θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα