O Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στην Αμβέρσα

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Ολλανδός, Μπότικ φαν ντε Ζάντσουλπ θα είναι ο αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη φάση των «16» στο 250άρι τουρνουά στην Αμβέρσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδελφό του Πέτρο το μεσημέρι της Τετάρτης (18/10) εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά στο διπλό ανδρών.

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο μονό, που είναι ο Μπότικ φαν ντε Ζάντσουλπ, ο Ολλανδός νικώντας τον Ελβετό, Ντομινίκ Στρίκερ με 6-7(4), 6-3, 6-3 πέρασε στη φάση των «16».

Ο Μπότικ φαν ντε Ζάντσουλπ θα είναι το πρώτο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο.1 στο τουρνουά. Το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (19/10) και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο κεντρικό κορτ.

Ο 29χρονος Ολλανδός βρίσκεται στο Νο.67 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει κάποιον τίτλο στο ενεργητικό του. O Μπότικ φαν ντε Ζάντσουλπ έχει φετινό ρεκόρ 16-20, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο 40-18 και οι δυο τους θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο tour.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα