Αλκαράθ: Θα γιορτάσει τα 20ά γενέθλιά του παίζοντας στα ημιτελικά στη Μαδρίτη

O Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει στη Βαρκελώνη
O Κάρλος Αλκαράθ δύο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του νίκησε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 2-0 και πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά στo Masters της Μαδρίτης.

Με σπουδαία ανατροπή στο 2ο σετ ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 6-4, 7-5 παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Masters της Μαδρίτης και την Παρασκευή (5/5), ανήμερα των 20ών γενεθλίων του θα διεκδικήσει την είσοδο στον τελικό, στον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλο του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Αλκαράθ με τρεις τίτλους μέσα στο 2023, θα μάθει τον αντίπαλό του από τον αγώνα ανέμεσα στον Γερμανό, Ντάνιελ Αλτμάιερ και τον Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς.

Με τη νίκη του απέναντι στον Χατσάνοφ ο Αλκαράθ έφτασε στις 36 σε ATP Masters 1000, ενώ παράλληλα βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στο χώμα στο 17-1. Στον προημιτελικό απέναντι στον Χαράτσεφ ο Ισπανός συνάντησε πολλές δυσκολίες και χρειάστηκε μια μεγάλη ανατροπή στο 2ο σετ, όταν βρέθηκε πίσω με 5-2 και χωρίς να βρεθεί απέναντι σε set point, κατέκτησε πέντε συνεχόμενα games και με 7-5 έφτασε στη νίκη. Στο 1ο σετ καθοριστικό ήταν το break που πέτυχε ο Αλκαράθ στο 7ο game για το 4-3, μετά προγήθηκε 5-3, για το κατακτήσει με 6-4.


 

ATP Τελευταία Νέα