Τσιτσιπάς: «Μου το έκανε δύσκολο ο Μπάεζ, αλλά είχα υπομονή»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτυπάει το μπαλάκι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε πως δεν έπαιξε και το καλύτερο παιχνίδι του, αλλά κατάφερε να «δραπετεύσει» με νίκη επί του Μπάεζ.

Και στις κακές του βραδιές ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκει τρόπο να κερδίζει ματς.

Μια τέτοια βραδιά ήταν και απόψε κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπάεζ, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Το έκανε πολύ δύσκολο ο Σεμπάστιαν. Ηταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Δεν έκανε πολλά λάθη και έτρεχε πολύ καλά στο court. Με διαχειρίστηκε πολύ καλά ο αντίπαλός μου. Σέρβιρα καλά ευτυχώς σε κάποιες στιγμές. Δεν θα εγκατέλειπε γιατί μαχόταν σε κάθε πόντος. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα γιατί ήταν μία είδους ψυχολογική μάχη και χαίρομαι όταν κερδίζω τέτοιου είδους ματς. Δεν διαχειρίστηκα εγώ καλά το ματς στην αρχή του αγώνα.» είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς που έκανε δύο πολύ άσχημα σετ, αλλά κατάφερε και βρήκε λύσεις στο τρίτο.

«Μετά το δεύτερο σετ έπρεπε να σκεφτώ τι έκανα λάθος και να δημιουργήσω νέες τακτικές για να τον δυσκολέψω. Προσπαθώ να κρατήσω το σερβίς βολέ όσο μπορώ. Επρεπε να είμαι υπομονετικός στο ματς.» σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα