Ο Αλκαράθ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντιμιτρόφ

Ο Κάρλος Αλκαράθ πέρασε με άνεση στον 3ο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης
Ο Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 σετ κόντρα στον Ντιμιτρόφ, παραμένει αήττητος στο χώμα και περιμένει τη μάχη με τον Ζβέρεφ.

Συνεχίζει να μετρά νίκες ο Κάρλος Αλκαράθ στο χώμα.

Ο Ισπανός επικράτησε με 2-0 σετ του Ντιμιτρόφ (6-2, 7-5) και το σημαντικότερο είναι ότι δεν σάστισε όταν βρέθηκε με break πίσω στα μισά του δεύτερου.

O Καρλίτος πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο βρέθηκε πίσω με break στο 4-2 και με τον Ντιμιτρόφ να σερβίρει.

Εκεί έδειξε την κλάση του ο… 20χρονος σε λίγα 24ωρα Αλκαράθ (5 Μαΐου) καθώς πήρε πίσω το break και στο 5-5 έφτασε σε διπλό break point και το εκμεταλλεύτηκε, πηγαίνοντας να σερβίρει για το ματς. Κάπως έτσι, με 13 μόλις χαμένους πόντους στα σερβίς του, έφτασε στους «16» όπου θα παίξει με τον Ζβέρεφ.

Συνεχίζει ο Ρούμπλεφ, σαρωτικός Ζβέρεφ

Ρούμπλεφ και Χατσάνοφ έκλεισαν ραντεβού στον επόμενο γύρο. Ο εξαιρετικός το τελευταίο δίμηνο Ρούμπλεφ κέρδισε τον Νισιόκα 6-2, 7-5, ενώ ο Χατσάνοφ χρειάστηκε τρία σετ απέναντι στον Αγούτ (7-5, 4-6, 6-3).

Σε χρόνο… ρεκόρ προκρίθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επί του Γκρενιέ (6-1, 6-0 σε 56 λεπτά) χάνοντας μόνο 5 πόντους στο σερβίς του! Μετρά ρεκόρ 21-3 στη Μαδρίτη και περιμένει πλέον τη μεγάλη μάχη με τον Αλκαράθ στην φάση των «16».

Στην επόμενη φάση και ο Τσόριτς που άφησε εκτός τον Χουρκάτζ με 7-6, 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα