Μεντβέντεφ: Ασταμάτητος, κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι

Μεντβέντεφ: Ασταμάτητος, κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι
O Ντανίλ Μεντβέντεφ νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-2, 6-2 κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι, τον 3ο διαδοχικό μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μοιάζει ασταμάτητος, μέσα σε 68 λεπτά νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-2, 6-2 και κατέκτησε τον τίτλο στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Για τον Μεντβέντεφ είναι ο 3ος τίτλος σε τρεις εβδομάδες, καθώς πριν από το ταξίδι στο Ντουμπάι είχε αναδειχθεί νικητής στο Ρότερνταμ και στην Ντόχα. Παράλληλα ο 27χρονος έφθασε στους 18 συνολικά τίτλους στην καριέρα του.

Ο ρωσικός τελικός στο Ντουμπάι εξελίχθηκε σε μια παράσταση από τον Μεντβέντεφ, απέναντι στον Ρούμπλεφ, που δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Μεντβέντεφ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ολοκλήρωσε τον τελικό με 19 winners και μόλις οκτώ αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Ρούμπλεφ, είχε 13 winners και 22 αβίαστα λάθη.

Με την κατάκτηση του τίτλου ο Μεντβέντεφ κέρδισε και μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ανέβηκε στο Νο.6, ξεπερνώντας τον Ρούμπλεφ.

O Μεντβέντεφ έφθασε τις 19 νίκες μέσα στο 2023, τις περισσότερες από κάθε άλλον μέσα στη χρονι

Συγκεκριμένα το ρεκόρ του είναι 19-2, ενώ ακολουθούν οι Κάμερον Νόρι (18-3), Νόβακ Τζόκοβιτς (15-1), Τέιλορ Φριτζ (14-4) και Στέφανος Τσιτσιπάς (13-2).

 

ATP Τελευταία Νέα