Μεντβέντεφ: Ασταμάτητος, κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι

Μεντβέντεφ: Ασταμάτητος, κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι
O Ντανίλ Μεντβέντεφ νικώντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-2, 6-2 κατέκτησε τον τίτλο και στο Ντουμπάι, τον 3ο διαδοχικό μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μοιάζει ασταμάτητος, μέσα σε 68 λεπτά νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-2, 6-2 και κατέκτησε τον τίτλο στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Για τον Μεντβέντεφ είναι ο 3ος τίτλος σε τρεις εβδομάδες, καθώς πριν από το ταξίδι στο Ντουμπάι είχε αναδειχθεί νικητής στο Ρότερνταμ και στην Ντόχα. Παράλληλα ο 27χρονος έφθασε στους 18 συνολικά τίτλους στην καριέρα του.

Ο ρωσικός τελικός στο Ντουμπάι εξελίχθηκε σε μια παράσταση από τον Μεντβέντεφ, απέναντι στον Ρούμπλεφ, που δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Μεντβέντεφ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ολοκλήρωσε τον τελικό με 19 winners και μόλις οκτώ αβίαστα λάθη, την ώρα που ο Ρούμπλεφ, είχε 13 winners και 22 αβίαστα λάθη.

Με την κατάκτηση του τίτλου ο Μεντβέντεφ κέρδισε και μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ανέβηκε στο Νο.6, ξεπερνώντας τον Ρούμπλεφ.

O Μεντβέντεφ έφθασε τις 19 νίκες μέσα στο 2023, τις περισσότερες από κάθε άλλον μέσα στη χρονι

Συγκεκριμένα το ρεκόρ του είναι 19-2, ενώ ακολουθούν οι Κάμερον Νόρι (18-3), Νόβακ Τζόκοβιτς (15-1), Τέιλορ Φριτζ (14-4) και Στέφανος Τσιτσιπάς (13-2).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα