Δέκατη σερί νίκη για Μεντβέντεφ, πρόκριση για Οζέρ - Αλιασίμ στο Ντουμπάι

Newsroom
Δέκατη σερί νίκη για Μεντβέντεφ, πρόκριση για Οζέρ - Αλιασίμ στο Ντουμπάι
O Ντανίλ Μεντβέντεφ άρχισε νικηφόρα την παρουσία του και στο Ντουμπάι, πετυχαίνοντας τη 10η διαδοχική του νίκη, δύσκολη πρόκριση και για τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ άρχισε με μια ακόμα νίκη τις υποχρεώσεις του στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι. Ο 27χρονος Ρώσος νίκησε τον Ιταλό, Ματέο Αρνάλντι με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε με άνεση στη φάση των «16».

Ο Μεντβέντεφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή ήταν η 10η διαδοχική του νίκη, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση των τίτλων στο Ρότερνταμ και την Ντόχα, ενώ ήδη το ρεκόρ του στο 2023 είναι στο 15-2.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις στα ημιτελικά θα συναντήσει τον Τζόκοβιτς.

Δύσκολα ο Οζέρ-Αλιασίμ τον Κρέσι, που είχε 25 διπλά λάθη

Αντίθετα ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ χρειάστηκε προσπάθεια τριών ωρών για να καταβάλει την αντίσταση του Μαξίμ Κρέσι 7-6(4), 3-6, 6-3 και να προκριθεί στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Σονέγκο.

Το εντυπωσιακό στοιχείο στον αγώνα ήταν η επίδοση του Κρέσι από τη γραμμή του σερβίς, με τον Αμερικανό να έχει 27 άσους, αλλά και 25 διπλά λάθη.

 

ATP Τελευταία Νέα