Ο Αλκαράθ επέστρεψε με τίτλο στο Μπουένος Άιρες

Newsroom
Ο Αλκαράθ επέστρεψε με τίτλο στο Μπουένος Άιρες
Ο Κάρλος Αλκαράθ επανεμφανίστηκε μετά τον περασμένο Νοέμβριο και νικώντας τον Κάμερον Νόρι με 6-3, 7-5 κατέκτησε το 250άρι τουρνουά στο Μπουένος Άιρες, για τον 7ο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνδύασε την επιστροφή του στη δράση με τον τίτλο στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά Όπεν της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες.

Ο 19χρονος Ισπανός νίκησε τον Βρετανό, Κάμερον Νόρι με 6-3, 7-5 σε 93 λεπτά και άνοιξε λογαριασμό για το 2023.
Αυτός είναι ο 7ος τίτλος στην καριέρα για τον νεαρό Ισπανό, που επανεμφανίστηκε στα κορτ έπειτα από τρεις και πλέον μήνες και Masters του Παρισιού, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πετυχαίνοντας break στο 7ο game, ο Αλκαράθ έβαλε τις βάσεις κατάκτησης του 1ου σετ, καθώς προηγήθηκε 4-3, μετά 5-3 και με νέο break έφθασε στο 6-3 σε 36 λεπτά.

Ο Νόρι ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός στο 2ο σετ. Παρότι ο Αλκαράθ προηγήθηκε 3-0, 4-1 και 5-2, ο Βρετανός με το μοναδικό του break στο παιχνίδι μείωσε σε 5-4, ισοφάρισε 5-5, αλλά δεν είχε την ανατροπή στο σκορ.

Ο Αλκαράθ, Νο.2 στον κόσμο, έκανε το 6-5, με το 12ο game, να είναι συναρπαστικό. Ο Νόρι έχασε δυο ευκαιρίες να στείλει το σετ στο tie break, σε αντίθεση με τον Αλκαράθ που μετέτρεψε το 1ο αβαντάζ σε πόντο κατάκτησης του σετ με 7-5, της τελικής νίκης και του τίτλου.

 

ATP Τελευταία Νέα