Ο Αλκαράθ επέστρεψε με τίτλο στο Μπουένος Άιρες

Newsroom
Ο Αλκαράθ επέστρεψε με τίτλο στο Μπουένος Άιρες
Ο Κάρλος Αλκαράθ επανεμφανίστηκε μετά τον περασμένο Νοέμβριο και νικώντας τον Κάμερον Νόρι με 6-3, 7-5 κατέκτησε το 250άρι τουρνουά στο Μπουένος Άιρες, για τον 7ο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνδύασε την επιστροφή του στη δράση με τον τίτλο στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά Όπεν της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες.

Ο 19χρονος Ισπανός νίκησε τον Βρετανό, Κάμερον Νόρι με 6-3, 7-5 σε 93 λεπτά και άνοιξε λογαριασμό για το 2023.
Αυτός είναι ο 7ος τίτλος στην καριέρα για τον νεαρό Ισπανό, που επανεμφανίστηκε στα κορτ έπειτα από τρεις και πλέον μήνες και Masters του Παρισιού, τον περασμένο Νοέμβριο.

Πετυχαίνοντας break στο 7ο game, ο Αλκαράθ έβαλε τις βάσεις κατάκτησης του 1ου σετ, καθώς προηγήθηκε 4-3, μετά 5-3 και με νέο break έφθασε στο 6-3 σε 36 λεπτά.

Ο Νόρι ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός στο 2ο σετ. Παρότι ο Αλκαράθ προηγήθηκε 3-0, 4-1 και 5-2, ο Βρετανός με το μοναδικό του break στο παιχνίδι μείωσε σε 5-4, ισοφάρισε 5-5, αλλά δεν είχε την ανατροπή στο σκορ.

Ο Αλκαράθ, Νο.2 στον κόσμο, έκανε το 6-5, με το 12ο game, να είναι συναρπαστικό. Ο Νόρι έχασε δυο ευκαιρίες να στείλει το σετ στο tie break, σε αντίθεση με τον Αλκαράθ που μετέτρεψε το 1ο αβαντάζ σε πόντο κατάκτησης του σετ με 7-5, της τελικής νίκης και του τίτλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα