Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά της Αδελαΐδας

Newsroom
Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά της Αδελαΐδας
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Αδελαΐδας και θα αναμετρηθούν αύριο με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκλεισε θέση στα ημιτελικά του τουρνουά της Αδελαΐδας.

Ο Σέρβος ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τον Ντένις Σαποβάλοφ (6-3, 6-4) και είναι ένα βήμα μακριά από έναν ακόμη τελικό.

Στον ημιτελικό θα δώσει το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς καθώς αντίπαλος θα είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα καθώς επικράτησε εύκολα και του Κάρεν Κατσάνοφ με 6-3, 6-3 και πλέον απέναντι στον Τζόκοβιτς θα αναζητήσει την θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Νισιόλα (7-6, 6-7, 6-2 τον Ποπίριν) και Κόρντα (7-5, 6-1 τον Σίνερ).

Στο τουρνουά των γυναικών, η Ονς Ζαμπέρ έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κόστιουκ (7-6, 7-5) και θα παίξει στα ημιτελικά με την Τσέχα Νόσκοβα, η οποία έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την Αζαρένκα με 6-4, 6-7, 7-6.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν Σαμπαλένκα (6-3, 7-5 την Βοντρούσοβα) και Μπέγκου (7-5, 6-4 την Κουντερμέτοβα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα