Τζόκοβιτς: Νίκησε τον Μεντβέντεφ, με το απόλυτο στα ημιτελικά στο ATP Finals

Newsroom
Τζόκοβιτς: Νίκησε τον Μεντβέντεφ, με το απόλυτο στα ημιτελικά στο ATP Finals
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε τρεις και πλέον ώρες με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, πήρε τη νίκη με 2-1 και πάει με το απόλυτο στον ημιτελικό του Σαββάτου (19/11) με τον Τέιλορ Φριτζ στο ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θέλει να χάνει ούτε σε αγώνα γοήτρου, ο Σέρβος νίκησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-3, 6-7(5), 7-6(2) έπειτα από αγώνα τριών ωρών και 11 λεπτών, μια ημέρα πριν από τον ημιτελικό του Σαββάτου (19/11) με τον Τέιλορ Φριτζ στο ATP Finals του Τορίνο.


O Τζόκοβιτς σημείωσε τρεις νίκες στον «κόκκινο» όμιλο, επί των Τσιτσιπά Ρούμπλεφ και Μεντβέντεφ, χάνοντας μόλις ένα σετ. Από την άλλη ο Μεντβέντεφ που είχε αποκλειστεί μετά την ήττα από τον Τσιτσιπά, προσπάθησε να κλείσει τη σεζόν με μια νίκη επί του Τζόκοβιτς.

Είχε την ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Στο 9o game του 3ου σετ, που είχε οκτώ ισοπαλίες, 22 συνολικά πόντους και διάρκεια κοντά στα 15 λεπτά, ο Μεντβέντεφ πέτυχε break και προηγήθηκε με 5-4.

Όμως στο δικό του service game ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε 0-30, ο Μεντβέντεφ με διπλό λάθος βρέθηκε στο 15-40, δεν απέφυγε τo break, με το σετ να οδηγείται στο tie break και τον Τζόκοβιτς να το κατακτά με ευκολία.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα