ATP Finals: Ξεχωρίζει η μονομαχία Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ στο πρόγραμμα της Τρίτης

Newsroom
ATP Finals: Ξεχωρίζει η μονομαχία Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ στο πρόγραμμα της Τρίτης
Την Τρίτη (15:00, Cosmote Sport 6) παίζουν στο Τορίνο και στο ATP Finals ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στις 22:00 ο αγώνας του Μπερετίνι με τον Χούρκατς.

Το ATP Finals του Τορίνο θα συνεχιστεί την Τρίτη με τους αγώνες του Β' ομίλου από τους οποίους ξεχωρίζει φυσικά η "μονομαχία" του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το Νο2 και το Νο3 κόσμου που κατέκτησαν το ATP Finals το 2018 (Ζβέρεφ) και το 2020 (Μεντβέντεφ) θα παίξουν την Τρίτη (15:00, Cosmote Sport 6) στην 2η ημέρα του ομίλου τους με στόχο να κάνουν το μεγάλο βήμα για τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Τόσο ο Ζβέρεφ όσο και ο Μεντβέντεφ ήταν νικητές στα παιχνίδια της πρεμιέρας.

Αυτός θα είναι ο 11ος αγώνας μεταξύ Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ. Στα 10 προηγούμενα παιχνίδια έχουν από 5 νίκες. Το τελευταίο τους ήταν στο Paris Masters 2021 με τον Ρώσο να επικρατεί με 6-2, 6-2.

Σε ATP Finals έπαιξαν το 2020 με νικητή τον Μεντβέντεφ και το 2019 με νικητή τον Ζβέρεφ.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας θα ξεκινήσει στις 22:00 (Cosmote Sport 6) και ο Ματέο Μπερετίνι που αποχώρησε στην αναμέτρηση με τον Ζβέρεφ λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς δείχνει καλύτερα και θα παίξει με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

@Photo credits: Twitter ATP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα