ΑTP Finals: Ο Τσιτσιπάς έχει πάρει τον ... αέρα του Ρούμπλεφ (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ΑTP Finals: Ο Τσιτσιπάς έχει πάρει τον ... αέρα του Ρούμπλεφ (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Δευτέρα (22:00, Cosmote Sport 6) τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα του στο ATP Finals έχοντας ως σύμμαχο την παράδοση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει την Δευτέρα (22:00, Cosmote Sport 6) τους αγώνες του στο ATP Finals του Τορίνο απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας που είναι στο Νο4 και ο Ρώσος που είναι στο Νο5 έχουν παίξει έως σήμερα 7 αγώνες με τον Τσιτσιπά να είναι στο 4-3 και να έχει "σύμμαχο" την παράδοση!

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις νίκες

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει τρεις νίκες απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ. Τον κέρδισε στον τελικό στο Monte Carlo Masters 2021 ενώ μέσα στη χρονιά έπαιξαν και στον ημιτελικό στο Ρότερνταμ με νικητή τον Ρώσο.

Το 2020 θα κλείσουν τη χρονιά με αγώνα στο ATP Finals στο Λονδίνο με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 2-1 σετ ενώ θα νικήσει με 3-0 και στον προημιτελικό του Roland Garros.

Ο Ρούμπλεφ θα επικρατήσει με 2-1 στον τελικό στο Αμβούργο. Στο 2019 ο Ρώσος αποκλείει τον Έλληνα στο US Open και ο Τσιτσιπάς επικρατεί στα Next Gen ATP Finals.

Σε Indoor Hard επιφάνεια όπως είναι αυτή στο Τορίνο ο Έλληνας έχει 2-1 νίκες.

Το Νο1 επιστρέφει

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει την Δευτέρα (15:00, Cosmote Sport 6) με τον Κάσπερ Ρουντ στην πρεμιέρα του στο Τορίνο όπου θέλει να κατακτήσει τον 6ο τίτλο του.

Την Δευτέρα θα παραλάβει και το κύπέλλο για το Year-End No1 κερδίζει για 7η χρονιά.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι με τον Νορβηγό (No8) και τον έχει κερδίσει με 2-0 σετ στο Rome Open 2020.

@Photo credits: INTIME
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα