ATP Finals: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για τον Μεντβέντεφ (vids)

Αντώνης Πατσούρας
ATP Finals: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για τον Μεντβέντεφ (vids)
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-7 (5), 6-3, 6-4 του Χούμπερτ Χούρκατς στο "παρθενικό" παιχνίδι του ATP Finals του Τορίνο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο νικητής του πρώτου αγώνα του ATP Finals που φιλοξενεί από φέτος το Τορίνο της Ιταλίας.

O Ρώσος που είναι στο Νο2 και είναι και ο νικητής του ATP Finals 2020 επικράτησε με ανατροπή με 6-7 (5), 6-3, 6-4 του Πολωνού Χούμπερτ Χούρκατς και πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για την είσοδο του στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Αυτή είναι η 6η σερί νίκη του Ντανίλ Μεντβέντεφ σε ATP Finals αφού το 2020 το είχε κατακτήσει χωρίς ήττα. Η πρώτη αγωνιστική του ομίλου θα ολοκληρωθεί το βράδυ (22:00, Cosmote Sport 6) με τον αγώνα του Ματέο Μπερετίνι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο αγώνας

To 1o σετ θα έχει σχετικά εύκολα σέρβις game και για τους δυο και θα φτάσουμε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Χούμπερτ Χούρκατς με μίνι μπρέικ θα πάει στο 2-0 και στο 4-2 και θα έχει 4 σετ πόιντ (6-2).

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα πιέσει αλλά θα χάσει το σετ σε 50' με 7-6 (5).

Στο 2ο σετ, ο Ρώσος είναι εξαιρετικός και θα φτάσει γρήγορα σε μπρέικ (2-0) και με το σερβίς του στο 3-0. Με υπομονή θα κλείσει το σετ στο 6-3 και θα μπει με φόρα και στο 3ο!

Μπρέικ με το "καλημέρα" για το 1-0 και θα το υπερασπιστεί με το σερβίς του για το 2-0. Ο Ρώσος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο σερβίς του και θα φτάσει στο 5-3 για να μειώσει σε 5-4 με δυσκολία ο Πολωνός.

Τελικά θα κλείσει το σετ στο 6-4 ο Ρώσος.

@Photo credits: Twitter ATP
 

ATP FINALS Τελευταία Νέα