Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτοιμος για την 3η παρουσία του σε ATP Finals (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Στέφανος Τσιτσιπάς: Έτοιμος για την 3η παρουσία του σε ATP Finals (vids)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο το 2019, έμεινε εκτός ημιτελικών το 2020 και το 2021 είναι έτοιμος για την 3η παρουσία του σε ATP Finals.

Έτοιμος για την 3η του συμμετοχή στο ATP Finals είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος την Δευτέρα (22:00, Cosmote Sport 6) αρχίζει τους αγώνες του στο Τορίνο απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας τενίστας που έχει ταξιδέψει στο Τορίνο ως Νο4 κόσμου είναι στον ίδιο όμιλο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Κάσπερ Ρουντ και θα ψάξει ένα από τα δυο εισιτήρια για τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Πρεμιέρα με κούπα

Το 2019 το ATP Finals γιόρταζε 50 χρόνια ζωής και το φιλοξενούσε για προ τελευταία φορά η O2 Arena στο Λονδίνο. Ο νεαρός Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον Ράφα Ναδάλ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Θα κερδίσει τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ και θα χάσει στην 3η ημέρα στα 3 σετ από τον Ναδάλ. Θα παίξει στον ημιτελικό με τον Ρότζερ Φέντερερ και θα τον αποκλείσει με 2-0 σετ για να βρεθεί στον τελικό.

Εκεί θα επικρατήσει με ανατροπή με 2-1 σετ του Ντομινίκ Τιμ και θα κατακτήσει τον σπουδαιότερο έως σήμερα τίτλο της καριέρας του.

Φινάλε στο Λονδίνο

Το 2020 ο Έλληνας είναι ξανά στα τελικά που θα διεξαχθούν για τελευταία φορά στο Λονδίνο, Θα κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τους Τιμ, Ναδάλ και Ρούμπλεφ.

Αν και τα τρία παιχνίδια θα κριθούν στα τρία σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κερδίσει μόνο τον Αντρέι Ρούμπλεφ και θα μείνει εκτός ημιτελικών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα