Τζόκοβιτς: «Θα σκεφτώ διπλά να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς χωρίς θεατές»

Τζόκοβιτς: «Θα σκεφτώ διπλά να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς χωρίς θεατές»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε στο Βελιγράδι για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν ήταν και πολύ θετικός όσο αφορά το ταξίδι του στην Ιαπωνία.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23/7-8/8).

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 κόσμου ρωτήθηκε σχετικά στη συνένετυξη Τύπου μετά από τη νίκη του επί του Φεντερίκο Κορία στο Βελιγράδι και ξεκαθάρισε: «Σκέφτομαι να αγωνιστώ μόνο αν επιτραπεί η παρουσία των φιλάθλων. Αν δεν επιτραπεί, τότε θα το σκεφτώ δυο φορές πριν πάρω την απόφαση».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (3ος στο απλό το 2008 στο Πεκίνο) που πρόσφατα είχε μιλήσει και για τα εμβόλια κατά του covid-19 τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να είναι υποχρεωτικά για τον κόσμο βλέπει ότι η κατάσταση είναι κάθε ημέρα και χειρότερη στην Ιαπωνία και είναι προβληματισμένος.

Τις ίδιες ενστάσεις έχουν εκφράσει ο Ράφα Ναδάλ και η Σερένα Ουίλιαμς με τον Ισπανό να τονίζει ότι θα ήταν καλύτερα να γίνουν εάν εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Από την άλλη ο Ρότζερ Φέντερερ έχει δηλώσει πως είναι προβληματισμένος και ότι πρέπει οι αθλητές να αποφασίσουν μόνοι τους για το εάν θα πρέπει να συμμετάσχουν εάν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που πρέπει για Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εντσάσεις έχουν πλέον μετά από το κύμα της "ακύρωσης" από πολίτες και γιατρούς στην Ιαπωνία και οι Ιάπωνες Ναόμι Οσάκα και Κέι Νισικόρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Roland Garros: Μόνο στον τελικό με Ναδάλ ή Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Ναδάλ: «Δεν ξέρω εάν θ' αγωνιστώ στο Τόκιο»

Φέντερερ: «Θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

 

Τελευταία Νέα