Φέντερερ: «Θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Gazzetta team
Φέντερερ: «Θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
O Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την ανησυχία του για το εάν θα γίνουν ή όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και σημειώσε πως θα κατανοήσει εάν δεν διεξαχθούν.

Δεν είναι και τόσο σίγουρος εάν θα διεξαχθούν ή όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας που συμμετείχε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 όπου και γνώρισε την μετέπειτα σύζυγο του Μίρκα έχει απωθημένο ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο απλό ενώ στο διπλό τα έχει καταφέρει μαζί με τον Σταν Βαβρίνκα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ θέλει να συμμετάσχει στους αγώνες της Ιαπωνίας αλλά μιλώντας για αυτούς είπε: «Δεν ακούμε πολλά για τους Αγώνες. Νομίζω πως θα γίνουν αλλά ακούω πολλούς ανθρώπους που είναι εναντίον. Οι αθλητές πρέπει να πάρουν κάποια απόφαση. Θα γίνουν τελικά ή όχι; Θα πάνε; Προσωπικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Θα ήθελα να κερδίσω ένα μετάλλιο για την Ελβετία, αλλά αν δεν γίνουν οι Αγώνες λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, θα είμαι ο πρώτος που θα δείξω κατανόηση. Είναι ρευστή η κατάσταση. Αλλά πρέπει ο αθλητής να αποφασίσει αν θέλει να πάει ή όχι. Αν νιώθει πως θα υπάρχει αντίσταση, τότε καλύτερα να μην πάει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα