Ναδάλ: «Είμαι σε καλό δρόμο για το Roland Garros»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Είμαι σε καλό δρόμο για το Roland Garros»
Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε πως ήθελε πολύ το 10ο στη Ρώμη και είναι αισιόδοξος για την συνέχεια και το Roland Garros.

Έχοντας το 10ο τίτλο από το Italian Open στις αποσκευές του ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στην πατρίδα του, στο όμορφο νησί της Μαγιόρκα, αλλά πριν φύγει από την Ρώμη φωτογραφήθηκε με την κούπα και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Στο μυαλό όλων είνα το Roland Garros που αρχίζει στις 30/5 και περιμένουν εάν ο Ισπανός θα κατακτήσει το 14ο τρόπαιο του.

Ο ίδιος δηλώνει: «Το Παρίσι πάντα είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Όλοι ξέρουν πως είναι το πιο σημαντικό μέρος της καριέρας μου. Αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι. Χρειάζομαι ξεκούραση. Έπαιξα πολλές ώρες τένις αυτή την εβδομάδα, οπότε θα ξεκουραστώ για δυο μέρες και μετά θα ξεκινήσω να δουλεύω ξανά. Πιστεύω πως μπορώ να δουλέψω σε ένα-δυο πράγματα, για να επιβεβαιώσω πως θα είμαι λίγο καλύτερος και στο σωστό δρόμο».

«Το ήθελα πολύ στη Ρώμη»

Ο Ράφα Ναδάλ αφού σημείωσε πως το φόρχαντ του είναι πολύ καλό αυτό το διάστημα μίλησε και για την Ρώμη και τον τίτλο: «Είναι φανταστικό να έχω αυτό το τρόπαιο ξανά δίπλα μου. Ήθελα πολύ αυτόν τον 10ο τίτλο εδώ στη Ρώμη.

Εδώ είχα κερδίσει έναν από τους πρώτους μεγάλους τίτλους στην καριέρα μου. Μετά το επίτευγμα των 10 τίτλων στο Roland Garros, στο Monte-Carlo και στη Βαρκελώνη, ήθελα πολύ τον 10ο και εδώ. Είναι πολύ σημαντικό τουρνουά για μένα. Πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές αυτή την βεδομάδα και στο τέλος έπαιξα πολύ καλό τένις».

 

Τελευταία Νέα