Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να μην γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να μην γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αθλητών.

Ξεκάθαρος για άλλη μια φορά στις απόψεις τους για το εμβόλιο κατά του covid-19 ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο μετά από την πρόκριση του στους "4" στο Serbian Open μίλησε για την πανδημία και σημείωσε πως το εμβόλιο είναι προσωπική επιλογή και δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό.

Θυμίζουμε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν από την αρχή κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ενώ το καλοκαίρι του 2020 στην Κροατία είχε προσβληθεί από τον covid-19 και εκείνος και η σύζυγος του Γιέλενα.

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε σε σημείο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αθλητών. Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτό, γιατί πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, στο δικαίωμα της επιλογής.

Αν εμβολιαστώ, θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Είναι προσωπική επιλογή και δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι με αυτούς που είναι υπέρ ή με αυτούς που είναι κατά των εμβολίων για τον covid-19.

Δυστυχώς, τα media δημιουργούν αυτό το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες. Δεν θέλω να μπω σε καμία από τις δυο ομάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά και δεν πρόκειται να απαντήσω αν εμβολιάστηκα ή αν θα εμβολιαστώ. Θέλω να το σεβαστούν όλοι αυτό», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τελευταία Νέα